catuse-1

Un copil de 14 ani a ajuns în arestul IPJ Buzău după ce ar fi spart cel puțin 12 case și un autoturism, pe raza comunei Merei.
Băiatul a fost inițial reținut apoi arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de furt calificat. Mai exact, ar fi furat din 12 case și dintr-un autoturism, valoarea prejudiciului fiind de peste 15 mii de lei.

”La data de 24 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 6 poliţie rurală Merei au luat măsura reţinerii faţă de un adolescent în vârstă de 14 ani, din comuna Merei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Cel în cauză este bănuit că, în perioada mai – august a.c., ar fi pătruns în 12 locuinţe şi într-un autoturism de pe raza comunei Merei, de unde ar fi sustras diferite bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare totală de 15.250 de lei.
Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de adolescentul respectiv, ulterior instanţa dispunând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.
Poliţiştii Secţiei 6 poliţie rurală Merei continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale”, transmit reprezentanții Poliției Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here