În această dimineaţă, ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a fost sesizat de către un educator din cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgenţă nr. 3 Buzău cu privire la faptul că minorul MATEI MARIAN în vârstă de 11 ani a fugit din cadrul instituţiei respective. Imediat după primirea sesizării, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul IPJ Buzău au demarat activităţile ce se impun în astfel de situaţii. Din primele verificări efectuate de poliţişti, a rezultat că minorul MATEI MARIAN a fost instituţionalizat în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă nr. 3 în ziua de 31 mai a.c., iar în această dimineaţă a fugit din cadrul instituţiei, după ce a escaladat geamul de la dormitor, situat la primul etaj. Înainte de a fi instituţionalizat, MATEI MARIAN obişnuia să plece frecvent de la domiciliu, fiind depistat în zonele aglomerate şi parcările centrelor comerciale din municipiul Buzău. Poliţiştii au efectuat verificări în zona Staţiei C.F.R. Buzău, a Autogării Sud Buzău şi a parcurilor de pe raza municipiului Buzău, precum şi în talcioc şi parcările hipermarketurilor.  Totodată, semnalmentele lui au fost comunicate dispozitivului de siguranţă publică şi s-a procedat la darea minorului în urmărire la nivel naţional.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău continuă activităţile ce se impun pentru găsirea lui.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului MATEI MARIAN sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Semnalmente : 1,30 metri înălţime, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare. La data dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou de culoare gri cu inscripţia „CALIFORNIA” pe piept, blugi de culoare albastră şi era încălţat cu papuci din plastic.           

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here