politisti doi afaraÎn această noapte, la ora 00.43, un buzoian a apelat 112 şi a sesizat Poliţia spunând că fiica sa, CIULIN OLIVIA DIANA, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu din seara zilei de 28 martie şi nu a mai revenit. Imediat după primirea sesizării, la faţa locului a fost direcţionată echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, poliţiştii efectuând activităţile ce se impun în astfel de cazuri. Tatăl minorei a precizat poliţiştilor că în jurul orei 21.00, fiica lui a ieşit pe stradă pentru a discuta cu câţiva vecini, însă nu a revenit la domiciliu. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a solicitat darea în urmărire la nivel naţional a minorei CIULIN OLIVIA DIANA, poliţiştii continuând activităţile pentru găsirea acesteia. Familia fetei nu a putut pune la dispoziţia poliţiştilor o fotografie a acesteia.

Semnalmente: 1,60 – 1,65 metri înălţime, constituţie astenică, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten lung drept, prins la spate, ten închis, fără semne particulare. La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o geacă din material blue-jeans de culoare neagră, blugi de culoare neagră şi era încălţată cu ghete de culoare albastră.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la depistarea minorei sunt rugate să contacteze imediat cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă „112”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here