asistenta moarta
O adevărată tragedie s-a petrecut joi în localitatea Tisău. O asistentă de la secția Cardiologie a Spitalului Judeţean, Mihaela Luminița Pavel, şi-a pierdut viaţa într-un mod stupid. Femeia, în vârstă de 41 de ani, ieşise din tură şi a plecat către casă, la Tisău. Ajunsă în faţa casei, a coborât din maşină fără să tragă frâna de mână, a deschis porţile, moment în care autoturismul pe care l-a lăsat neasigurat a lovit-o şi a trecut peste ea.
Totul s-a produs la orele după amiezii, tragedia fiind anunțată Poliției la ora 15.50 după ce soțul femeii a găsit-o pe aceasta sub roțile mașinii.
Bărbatul a ridicat efectiv maşina, sub care era soția sa, însă nu a mai putut face nimic pentru a o salva.
Potrivit echipajelor de intervenţie, femeia se afla între roţile maşinii şi era arsă în zona feţei din cauza tobei de eşapament.
Nu este exclus ca asistenta să fi avut șanse la viață dacă cineva ar fi observat nenorocirea și ar fi acționat rapid.
Mihaela Luminița Pavel lucra în secția Cardiologie a Spitalului Județean Buzău dinm anul 1994.

Iată ce spun anchetatorii despre modul în care s-a produs tragedia de la Tisău, tragedie ce a fost anunțată la 112, joi, la ora 15,50.

Odată ajunsă acasă de la serviciu, asistenta de 41 de ani ar fi parcat autoturismul pe podul de beton din dreptul locuinței, ar fi coborât pesntru a deschide porțile imobilului și pentru că nu ar fi asigurat corespunzător autoturismul si nu ar fi apreciat manevra potrivit configurației terenului, care este în pantă către curtea imobilului, autovehiculul s-a pus în mișcare spre incinta casei. Încercând să oprească mașina, femeia a fost prinsă sub autoturism, în curte, fiind găsită decedată de soțul ei după circa o oră și jumătate.
Trupul asistentei de la Spitalul Județean Buzău se află acum depus la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here