Asociația Crucea Portocalie a organizat şi in acest an evenimentul caritabil Vis de Crăciun. La cea de a IV a ediție, evenimentul Vis de Crăciun a adus în atenția buzoienilor povestea elevului Denis Ionuț Gheorghe din Vadu Pașii. Cuvintele de apreciere la adresa lui Denis au venit atât din partea doamnei director al Școlii Gimnaziale Vadu Pașii cât și a multor cadre didactice. Doamna director Viorica Rotărescu spune că Denis are mereu o atitudine pozitivă față de școală și familie, interacționează și colaborează foarte bine cu colegii și profesorii, are aptitudini cognitiv-intelectuale, este echilibrat și integru, chiar dacă posibilitățile materiale sunt modeste.

La doar treisprezece ani Denis ascunde in trupul de copil mintea unui om matur. Cu multă seriozitate dar și cu ușoară timiditate izvorătă din bunul simț al celui care ințelege foarte bine măsura lucrurilor, ne-a mărturisit că dorește să devină avocat. Denis speră că va reuși să facă dreptate oamenilor.Dorește să traiască intr-o lume demnă, dreaptă pe care, el însuși, să o poată construi. Știe că posibilitățile materiale ale familiei nu îi permit o pregătire școlară pe o perioadă îndelungată de timp. Singur face mari eforturi pentru a putea depăși neajunsurile familiei.

Pasionat de IT și limba engleză, dar si pentru că multe teme școlare impun folosirea calculatorului, își dorește un PC și o imprimantă. De multe ori pentru a putea studia merge la biblioteca din Comună și prin bunăvointa celor de aici poate folosi un calculator și chiar imprimanta. Ii place fotbalul pe care il practică in echipa școlii. Ii place să meargă cu bicicleta dar visul de a avea o bicicletaise pare nerealizabil.

Evenimentul Vis de Crăciun din acest an a fost destinat strângerii de fonduri pentru împlinirea viselor lui Denis.

Acest eveniment nu ar şi putut fi posibil fără implicarea Primăriei Vadu Pașii, Școlii Gimnaziale Vadu Pașii și nu în ultimul rând doamnei Alina Burlacu, presedinta OFL Vadu Pașii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here