Boscodeala si CIolacu
Social democrații buzoieni își aleg zilele acestea liderii.
Vineri, începând cu ora 15.00 sunt programate alegerile pentru șefia filialei municipale buzoiene în timp ce sâmbătă de la ora 11.00 sunt alegerile pentru președinția organizației județene.
La scrutinul pentru filiala municipal buzoiană a PSD lucrurile sunt simple. Un singur social democrat, respectiv Marcel Ciolacu, candidează pentru prima funcție din organizație, astfel că nu sunt prognozate scandaluri ori alte tensiuni.
Lucrurile vor fi tranșate rapid, fără emoții pentru deputatul Ciolacu.
La alegerile de sâmbătă pentru șefia organizației județene, lucrurile vor sta diferit. Acolo sunt doi candidați care vor lupta pentru președinția partidului la nivel județean. În cursă sunt deputatul Marcel Ciolacu și fostul lider al PSD Buzău, senatorul Ion Vasile, care se bucură de susținerea deputaților Marian Ghiveciu și Adrian Mocanu și a senatorului Victor Mocanu.
La Consiliul Judeţean de Alegeri al P.S.D de sâmbătă sunt așteptați peste 400 de social democrați.
Jurnalul de Buzău vă va ține la curent pe durata celor două zile cu rezultatul alegerilor din PSD dar vă va dezvălui și jocurile de culise, scandalurile ce se prefigurează între cele două tabere și alte detalii de interes pentru cititori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here