Doi barbati au murit si o femeie a ajuns in stare grava la spital, in aceasta dimineata, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Barbatii, locuiau cu chirie intr-o casa din municipiul Buzau si au fost descoperiti de un coleg care venise sa meraga impreuna la serviciu. Cei doi barbati care si-au pierdut viata aveau in jur de 40 de ani, erau muncitori in constructii si stateau cu chirie intr-o casa de pe strada Gheorghe Sion. Aseara unul dintre ei a sosit acasa impreuna cu concubina sa si impreuna cu colegul au petrecut pana spre miezul noptii. Dimineata, in jurul orei 6.00, un alt coleg a trecut pe la locuita celor doi cu intentia de a merge impreuna catre locul de munca. La sosire cei doi barbati zaceau fara suflare pe pat iar femeia care abia mai respira a fost preluata de o Ambulanta si transportata la Spitalul de Urgenta Buzau.
Din primele cercetari cauza probabila a mortii celor doi barbati pare a fi tot monoxidul de carbon. Soba cu care cei doi se incalzeau avea gurile de evacuare blocate si cel mai probabil gazele rezultate in urma arderii combustibilului au fost evacuate in camera in care cei doi se odihneau.
Trupurile celor doua victime au fost duse la Morga Serviciului de Medicina Legala Buzau pentru efectuarea necropsiei care va elucida si conditiile incare cei doi si-au pierdut viata
Aron CRISTEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here