adrian crisanBuzăul este în acest week-end gazda campionatelor naționale de tenis de masă atât masculin cât şi feminin. Competitia este gazduită de Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” şi are 5 probe: individual masculin, individual feminin, dublu fete, dublu baieti si dublu mixt.  La acest concurs şi-au anunţat participarea cei mai buni tenismeni de masă ai României.

Printre cei 150 de participanţi înscrişi în concurs se numără şi cei mai buni tenismeni la ora actuală ai României: Adrian Crişan, Andrei Filimon, Constantin Cioti, în proba masculină şi Dana Dodean şi Elisabeta Samara la fete. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu consideră că spectatorii buzoieni care vor veni mâine la sala sporturilor vor avea parte de meciuri spectaculoase. Buzăul va fi şi el reprezentat la acest concurs de Ovidiu Ionescu si Roxana Istrate.

Campionatul national individual rezervat seniorilor este un criteriu pentru definitivarea loturilor nationale in vederea participarii la Campionatele Europene si Mondiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here