beniCântărețul de muzică populară Benone Sinulescu vrea să renunțe la titlul de cetățean de onoare al municipiului Buzău. Totul a plecat de la conflictul pe care acesta îl are cu autoritățile locale, declanșat de neplata drepturilor de autor pentru melodia “Cât e Siriul de mare”, care anunță ora fixă la ceasul din Palatul Comunal.

Artistul a trimis o scrisoare autorităților locale în care spune că renunță la titlul de cetățean de onoare, primit în urmă cu șapte ani. “Domnule primar, deoarece în ultimul timp mi s-a imputat de multe ori că sunt cetăţean de onoare al Buzăului, vă restitui această diplomă care, oricum, cred că vă va onora mai mult pe dumneavoastră ca primar şi mai puţin pe mine, care oricum sunt foarte onorat că sunt buzoian şi am onorat cu mândrie numele de Buzău, prin toate cântecele mele”, transmite Benone Sinulescu prin intermediul acestei scrisori.

Benone Sinulescu vrea să elimine în acest fel speculațiile privind avantajele pe care le are de pe urma acestui titlu, și că oricum banii pe care urmează să-i primească din drepturile de autor o să-i doneze Școlii de nevăzători din Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here