pieton accident

UPDATE: Șoferul care a provocat accidentul produs în afara localtității Costești a decedat. Omul avea 35 de ani. Medicii de la Ambulanță au încercat să-l salveze, l-au resuscitat, dar în zadar.
Circulația pe DN 2 E 85, în afara lcoalității Costești, a fost reluată în jurul orei 21.00.

UPDATE: Între cei 7 răniți se află și 3 copii. Toate victimele accidentului au fost preluate de salvări și duse la spital, mai puțin șoferul responsabil de incident, care, în continuare, este resuscitat de paramedici.

4 autoturisme au fost implicate într-un accident în lanț provocat pe DN 2 E 85, la Costești, de un șofer care a efectuat o manevră imprudentă în trafic. Omul, se pare, localnic din Movila Banului, ar fi încercat să depășească o combină agricolă, fără să observe că din sens opus vin cu viteză alte mașini.
După ce a depășit utilajul agricol, bărbatul a lovit un autoturism de pe contrasens, care a ricosat in altul, o a patra mașină care circula în spatele său fiind implicată, de asemenea, în accident
7 oameni între care și 3 copii au fost răniți în accident. Ei au fost preluați de salvări și duși la spital, de urgență, pentru îngrijiri medicale.
În starea cea mai gravă este șoferul care a provocat carambolul, el fiind resuscitat de cadrele medicale de la SAJ și SMURD.
Revenim cu detalii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here