Un fenomen extrem de periculos ia amploare la noi in oras. Mai bine spus, din ce in ce mai multe cazuri ajung sa fie cunoscute de jurnalisti si prezentate mai departe opiniei publice. Potrivit specialistilor, aceste cazuri de tineri consumatori de substante interzise sunt cunoscute de ani de zile, dar acum tot mai multe au ajuns sa fie facute publice.

Nu mai departe de seara trecuta, o adolescenta de 15 ani a ajuns in stare grava la UPU si a declarat cadrelor medicale ca a consumat alcool si a fumat o tigara, dar nu se stie ce continea.

Fata, dintr-o familie buna, cu mama cadru medical la sectia Pneumologie a Spitalului Judetean, se pare ca a picat victima unui anturaj prost, iar parintii nu aveau cunostinta despre acest lucru.

Fata a fost preluata din parcul din Rondul 23 August si nici nu putea sta in picioare.

Mama sa a ajuns imediat la spital sa vada in ce stare este fiica sa. Dureros este faptul ca fata nu a putut fi tinuta departe de ghearele substantelor interzise nici macar de mama sa care este un experimentat cadru medical, si de-a lungul carierei s-a confruntat cu numeroase astfel de cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here