Jandarmii buzoieni au depistat în, în zona Pieţei Centrale, o persoană care deţinea ţigări netimbrate, provenite din contrabandă.

Femeia, în vârsă de 40 de ani, cu domiciliul în municipiul Buzău avea asupra sa 3600 de ţigarete. În cauză, ţigaretele au fost ridicate de jandarmi în vederea confiscării, totodată fiind întocmite şi actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că activitatea desfăşurată de aceasta este asimilată infracţiunii de „ Colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, fiind predate pentru soluţionare I.P.J. Buzău.

Jandarmii buzoieni au executat şi 5 acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în domeniul silvic, în urma acestora fiind aplicate 4 amenzi şi 1 avertisment. Amenzile aplicate au fost în cuantum de 14.000 lei, agenţii constatatori ai Jandarmeriei buzoiene recuperând şi confiscând materialul lemnos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here