mascati-interventie-rapida
Polițiștii de investigare a criminalității economice din București efectuează miercuri dimineață 14 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, totodată fiind puse în executare 11 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni.

Oamenii legii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează 14 percheziţii domiciliare şi la sediul unor societăţi comerciale, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Buzău.

De asemenea, polițiștii pun în executare 11 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat faptul că, persoanele bănuite ar fi constituit un circuit financiar fictiv, evidenţiind în actele contabile cheltuieli care nu ar fi avut la bază operaţiuni reale, ori evidenţierea unor operaţiuni fictive, constând în achiziţionarea de europaleţi.

Prejudiciul adus bugetului general consolidat al statului este estimat la 270.000 de euro.

Persoanele vizate vor fi conduse, pentru audieri, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 6.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here