Un nou concurs pentru ocuparea functiilor de conducere, la Directia de Politie Locala Buzau.

La concursul din vară, la care au fost inscrisi candidaţăi printre care s-au aflat fosti angajaţi din sistem dar şi un fost ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie, fost ofiţer de informaţii în S.R.I., dar şi foşti şefi ai IPJ Buzău, niciun candidat nu a reuşit să obţină nici măcar punctajul minim pentru a promova.

Acum, autorităţile locale mai fac o încercare si organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiilor vacante de director executiv, director executiv adjunct şi şef la Serviciul Circulaţie.

Candidații interesaţi de participarea la concurs trebuie să îndeplinească o serie de condiții, printre care să fie absolvenți de studii superioare finalizate cu licență în domeniul științelor administrative sau juridice, dar să aibă şi vechime în domeniu.

Dosarele pot fi depuse pînă la data de 20 noiembrie. Ulterior, vor fi selectate dosarele pentru ca examenul propius zis să fie organizat în decembrie. Pe 6 decembrie este programată proba scrisă iar interviul va avea loc în aceeaşi lună dar pe 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here