Noul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău este Dr. Dedu Răzvan, medic primar Chirurgie Generală, cu competenţă în Chirurgie laparoscopică.

Dr. Dedu Răzvan este absolvent al Colegiului Naţional ,,Mihai Eminescu” Buzău, promoţia 2000, şi absolvent al Facultăţii de Medicină din cadrul Universitatii „Ovidius” Constanța, specializarea Medicină Generală, promoția 2006, în anul 2007 completându-şi studiile cu Masterul în Ştiinţe Chirurgicale.

Începând cu luna noimebrie 2018, Dl. Dr. Dedu este confirmat ca rezident în specialitatea Chirurgie Generală, prin concurs. Din luna octombrie a anului 2014 este medic specialist Chirurgie Generală, iar colaboraea cu SJU Buzău a început din luna aprilie a anului 2014. Chiar în această lună, a obtinut gradul de medic primar Chirurgie Generală, prin concurs.

Dl. Dr. Dedu Răzvan are numeroase participări la cursuri şi atestări profesionale, cum ar fi:
• Curs „Chirurgia cancerului de cap de pancreas” – Sinaia, 2013 – Congres National;
• Advanced workshop on rectal cancer- Bucuresti, 2013;
• Curs „Traumatologie” – Sinaia 2013 – Congres National;
• UltraSound in Emergency Department Module – ESTES/SRCUT – Sinaia, 2014;
• MUSEC Course , E-FAST Module – Sinaia, 2014;
• Advanced workshop on gastric cancer – Bucuresti, 2014;
• Curs „Chirurgie laparoscopica nivel II – tehnici avansate” – Bucuresti, 2019.
De asemenea, Dl. dr. Dedu Răzvan este membru în Societatea Romana de Chirurgie, în Asociatia Romana de Chirurgie Laparoscopica si alte tehnici interventionale (ARCE), IASG – International Association of Surgeons and Gastroenterologists, iar din anul 2012, până în prezent, deţine funcţia de trezorier în cadrul Societăţii Române de Chirurgie de Urgentă si Traumatologie – Societatea Hernia Training Center.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here