„Nu îmi reproşez nimic. Am făcut tot ce aş fi putut face. Nu cred că un alt medic ar fi putut face mai mult decât mine”, a fost răspunsul medicului ginecolog Anca Şerbănoiu la acuzele unui cuplu de tineri din Buzău cu privire la faptul că nu a făcut mai mult ca bebeluşul lor nenăscut să trăiască.

Doi tineri, soţ şi soţie, din Buzău au acuzat-o pe doctoriţă de faptul că deşi ei au insistat că ceva se întâmplă cu bebeluşul lor, aflat în pântecele mamei, doctoriţa nu ar fi acţionat corect. Cei doi tineri susţin că doctoriţa a încercat să îi liniştească, dar după două zile activitatea cardiacă a încetat, iar bebeluşul a murit.

Medicul Anca Şerbănoiu, împreună cu alţi colegi a organizat astăzi o conferinţă de presă în speranţa că va lămuri situaţia creată. Aceasta a declarat jurnaliştilor că bebeluşul a avut cordonul ombilical în jurul gâtului, iar decesul a fost un accident surfenit în urma formării unui nod pe cordonul ombilical care nu a mai permis circulaţia sângelui către făt.

Medicul Neacşu a susţinut declaraţiile colegei sale şi chiar a declarat că acesta este primul caz de o asemenea complexitate întâlnit în toată cariera sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here