daniela2Veştile bune nu întârzie să apară pentru Daniela, tânăra mămică diagnosticată cu cancer. La începutul acestei sătămâni a reuşit să ajungă la clinica Anadolu din Istanbul, unde medicii i-au făcut analize amănunţite, menite să stabilească un diagnostic clar pentru Daniela Vlădoiu. Odată cu primele rezultate, au apărut şi veştile bune. ” Salutare dragilor, (…). Vreau sa va spun ca ma simt puțin mai bine, nu am metastaza asa cum mi-au spus medicii din România!! Asta este un semn bun dar am o tumoare de 10 cm si un chist la plaman. Medicii de aici sunt tot timpul lângă mine, și ma încurajează! Eu sunt foarte optimistă, lupt cu toate puterile mele sa ma fac bine, pentru a putea avea grija de puișorul meu de 2 anisori si 8 luni. Vă mulțumesc din suflet pt tot sprijinul acordat, și pentru faptul ca ma purtați în rugăciunile și gândul dumneavoastră!”, a scris Daniela Vlădoiu pe pagina de Facebook.
În clinica din Istanbul, Danielei i se fac în continuare analize şi investigaţii amănunţite, pentru ca medicii să găsească cea mai eficientă schemă de tratament. Însă, pentru ca ea să se facă bine şi să poate fi suspusă intervenţiilor chirurgicale, mai este nevoie de bani şi de ajutorul dumneavoastră.
Cei care vor să o ajute pe Daniela pot face donaţii în conturile: RON: RO68BTRLRONCRT0275831901 EURO: RO18BTRLEURCRT0275831901 Codul Swift: BTRLRO22 VLADOIU DANIELA EURO: RO78BTRLEURCRT0070466301 SWIFT: BTRLRO22 Tomescu Gabi Iulian (fratele Danielei) PayPal: cristeavladoiudaniela@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here