În cadrul acţiunilor desfăşurate în trafic în ultimele 24 de ore, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au sancţionat 196 de abateri, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de peste 48.000 lei.

30 dintre şoferii sancţionaţi au fost depistaţi în timp ce încălcau regimul legal de viteză, faţă de trei bărbaţi fiind luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării, pentru o perioadă de 90 de zile. Autoturismul ce a fost înregistrat în timp ce rula cu 158 km/h pe DN 2 E85 în afara localității Racovițeni avea la volan un șofer de 21 de ani din Valea Râmnicului.

În aceeaşi zi, poliţiştii rutieri au mai reţinut în vederea suspendării alte 10 permise de conducere, 6 pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea, 3 pentru efectuarea de depășiri neregulamentare și unul pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului.

Alte nereguli constatate în trafic au vizat conducătorii auto care nu au purtat centura de siguranță (18) sau care au circulat pe drumurile publice la volanul unor autoturisme ce prezentau defecțiuni tehnice (10).

Tot ieri, au fost sancționați atât 61 de bicicliști și căruțași, cât și 23 de pietoni care nu au respectat regulile de circulație ce le reveneau în calitate de participanți la trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here