imagini arhivă Buzău

O nuntă, la care participau peste 100 de persoane, a fost stricată de polițiști și jandarmi. S-a întâmplat ieri, la un cort de evenimente din comuna Vernești.  Forțele de ordine i-au obligat pe organizatori să se rezume la doar 50 de participanți și să respecte regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.Foto nunta2Atât administratorul cortului, cât și organizatorii nunții au fost amendați, sancțiunile aplicate fiind de 30.000 de lei. 

În data de 13 august a.c., în cadrul unei ample acțiuni de verificare și control organizate pe raza municipiului Buzău și a comunelor limitrofe, în intervalul 17.00 – 20.00, poliţiştii au constatat mai multe nereguli la un agent economic din comuna Verneşti,  cu obiect de activitate organizarea de evenimente private.

La momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (nuntă) la care participau aproximativ 110 persoane. Poliţiştii au adus la cunoștință organizatorului prevederile legale și au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.Foto nunta 1În scurt timp, deficiențele au fost remediate.

Totodată, pentru abaterile constatate, atât organizatorului, cât și operatorului economic le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 30.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here