cine-depune-declaratia-informativa-392-0Victoriţa Ungureanu, o femeie născută în anul 1969, la Buzău, are în portofoliu participaţii la peste 100 de firme. Cele 115 firme la care buzoianca este sau a fost asociată (5 au fost deja radiate) nu constituie un motiv pentru includerea ei în Top300/500, ci ar putea reprezenta un punct de plecare pentru viitoare dosare de evaziune fiscală, scrie supervizor.ro.
Victoriţa Ungureanu a ajuns asociat la aceste societăţi în principal în anii 2013-2014, dar există achiziţii şi în 2015 sau 2012. Aproape toate societăţile au sediul social în Bucureşti sau au fost „aduse” în Capitală de prin alte colţuri ale ţării.
Pentru că legea nu permite unei persoane fizice să fie asociat la mai mult de o firmă, Victoriţa UNGUREANU a avut nevoie de parteneri pentru a prelua societăţile menţionate.
În ceea ce o priveşte pe Victoriţa UNGUREANU, aceasta a figurat până în mai 2014 cu domiciliul în Sinaia (judeţul Prahova), dar noul act de identitate, eliberat la finalul lunii mai 2014, susţine că domiciliul actual ar fi satul Găgeni, comuma Săhăteni, judeţul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here