accident centura
Victimele accidentului de pe șoseaua de centură înregistrat miercuri seară sunt tată și fiu. CEi doi au decedat la scurt timp unul după celălalt după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un autoturism condus de un medic din Gorj.
Primul care a decedat în urma impactului a fost bărbatul de 42 de ani, după care, în ambulanță, a murit și fiul său care urma să împlinească 24 de ani. Cei doi erau din localitatea Amaru.

Reamintim, accidentul a avut loc miercuri , în jurul orei 18.00, pe DN 2 E85 – varianta ocolitoare a municipiului Buzău.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti rutieri a rezultat că un buzoian în vârstă de 27 de ani, care conducea un autoturism din direcţia Focşani – Bucureşti, nu a adaptat viteza de deplasare în condiţii de curbă la stânga şi carosabil umed, autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani din judeţul Gorj, care se deplasa din direcţia Bucureşti către Focşani.
Din accident a rezultat decesul a două persoane în vârstă de 42, respectiv 24 de ani, pasagere în primul autoturism şi rănirea uşoară a patru persoane cu vârste cuprinse între 27 şi 31 de ani.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţiştii rutieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here