disparuta bunO femeie de 86 de ani din comuna Robeasca care a dispărut de acasă de aproape o săptămână este cautata de polițiștii buzoieni. Oamenii legii au dat-o în urmărire la nivel național.

Lipsa bătrânei in varsta de 86 de ani, Cristina Ștefan, a fost anuntata în dimineața zilei de 17 ianuarie când o vecină a mers la locuința acesteia și nu a mai găsit-o.

Femeia a anuntat imediat politia, având în vedere faptul că femeia care locuia singură într-o casă din satul Moșești mai disparuse si cu cateva zile in urma de acasa, fiind găsită de consăteni și adusă acasă.

Oamenii legii au transmis semnalmentele femeii subunităţilor de poliţie din imprejurimi, iar femeia, Cristina Ștefan, a fost dată în urmărire la nivel naţional.

Semnalmentele octogenarei dispărute: constituţie astenică, păr cărunt, strâns în coc, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la stabilirea locului în care se află Cristina Ștefan sunt rugate să anunţe cea mai apropiată subunitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here