fetita sarcinaA ajuns la spital cu dureri de burtă iar aici a aflat că este însărcinată. Este povestea unei fetițe de numai 14 ani din localitatea buzoiană Bisoca care trăiește, chiar sub nasul părinților, în concubinaj cu un băiat de 18 ani. Polițiștii s-au sesizat imediat și i-au întocmit un dosar penal tânarului pentru comiterea infracțiunii de „act sexual cu un minor”.

Fetița trăiește în concubinaj cu tânărul de 18 ani de mai multă vreme, cu acordul părinților. Pentru că a acuzat toată ziua dureri de stomac, mama a hotărât să cheme Salvarea, care a transportat-o de urgență la Spitalul Județean Buzău. Medicii de aici au constatat cu stupoare că durerile de stomac provin de la o sarcină avansată, copila fiind însărcinată în cinci luni.

Polițiștii buzoieni au început imediat cercetările, aceștia întocmind dosar penal pe numele concubinului fetei, pentru infracțiunea de „act sexual cu un minor”. Oamenii legii au anunțat imediat reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului care o consiliază acum pe minoră, urmând ca aceasta să fie internată într-un centru maternal, cel puțin până va naște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here