Cinci persoane, între care 2 copii și părinţii lor, au fost rănite, duminică, în  accidentul de circulaţie petrecut în localitatea buzoiană Cernăteşti, pe un drum judeţean extrem de deteriorat, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului într-o curbă. Luni, bilanțul s-a schimbat dramatic. O fetiță de un an și opt luni a murit în urma rănilor suferite în accident, în timp ce  fratele ei de 8 ani și părinții lor, sunt internați în Spitalul Județean Buzău.

Accidentul s-a produs, duminică, în localitatea Cernăteşti, după ce un bărbat de 32 de ani, care se deplasa cu un Cielo, împreună cu familia sa dinspre Buzău către Vintilă Vodă, a pierdut controlul maşinii într-o curbă uşoară la dreapta. Autoturismul scăpat de sub control a pătruns apoi pe contrasens şi s-a izbit frontal de un Volkswagen condus de o femeie de 33 de ani.

În urma impactului destul de violent, cinci persoane, între care şoferul care a provocat accidentul, soţia şi copiii celor doi,  au fost rănite.

La locul accidentului, s-au deplasat două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulnaţă Buzău şi o autospecială SMURD, pentru preluarea celor cinci răniţi şi aducerea lor la Spitalul Judeţean. De aici, micuța a fost transferată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală întrucât starea ei era gravă.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier al IPJ Buzău au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul. Potrivit unuia dintre răniţi, înainte de impact, şoferul maşinii în care se afla ar fi ocolit craterele din asfalt, DJ 203 K fiind unul dintre cele mai deteriorate drumuri judeţene din Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here