O nouă întâlnire, astăzi, între reprezentsntul Primăriei Buzău şi conducerea Companiei de Apă. La ora 9 a fost programata sa inceapa o nouă şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor Companiei de Apă.

Asta după ce întâlnirea de ieri, când urmau să fie luate decizii importante cu privire la componenţa consiliului de administraţie nu a putut fi validată pentru că nu toţi acţionarii companiei ar fi întrunit condiţiile legale pentru ca punctele aflate pe ordinea de zi să poată fi discutate.

Se pare că cea mai mare problemă ar fi avut-o chiar reprezentantul acţionarului majoritar, Consiliul Local Buzău care deţine peste 75% din capitalul social. Avocatul Lucian Sălcuţan s-a prezentat cu un mandat, dar nu a putut reprezenta Primăria pe motiv că nu ar fi angajat al acesteia.

Astăzi, în AGA a Companiei de Apă va merge tot avocatul Lucian Sălcuţan. Primarul Constantin Toma a declarat că nicăieri în lege nu este specificat un punct prin care avocatului Sălcuţan, mandatat de Consiliul Local Municipal, să i se poată interzice participarea la adunarea generală acţionarilor.

Astăzi, acţionarii ar trebui să treacă la dezbaterea punctelor de pe ordinea de zi. Cel mai important punct, respectiv înlocuirea consiliului de administraţie al Companiei, introdus suplimentar pe ordinea de zi la solicitarea municipalităţii buzoiene ar putea să nu fie luat în discuţie însă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here