Licitația pe SEAP, pentru DJ 203K, Maracineni – Podul Muncii, prelungită și prin tribunale – acolo unde s-au dat în judecată constructorii, dureaza de trei ani.

In cele din urma licitatia s-a finalizat, iar in urma cu cateva zile Petre Rmanoil Neagu a anuntat ca se vor incepe lucrarile in cel mai scurt timp cu bani de la PNDL.

Intre timp, insa, reprezentantii Consiliului Judetean au reusit sa atraga fonduri europene pentru aceasta lucrare, astfel ca se poate spune ca angajatii Consiliului Judetean au facut o economie de 17 milioane de euro.

Pe acest fond, astăzi, în debutul ședinței CJ Buzău, Neagu a făcut următorul anunt: „Astăzi, în urmă cu nici o oră am semnat contractul cu Oil Company, firma care va asfalta Mărăcineni – Podul Muncii. Vineri semnăm și ordinul de începe a lucrărilor, astfel că muncitorii se pot apuca de treabă. Am reușit împreună cu colegii mei din CJ să mutăm acest proiect pe fonduri europene. E vorba de aproximativ 17 milioane de euro. Aceste 17 milioane de euro economisite le vom putea folosi în alte proiecte. Primul care-mi vine în minte e Berca – Vulcanii Noroioși”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here