vasile 2
Participarea la o nuntă țigănească din localitatea vrânceană Slobozia Bradului, unde îndeletnicirile localnicilor nu sunt dintre cele mai curate și legale, i-au afectat serios cariera comisarului șef Vasile Nicolae, fost șef al Serviciului Rutier al IPJ Buzău. Șeful polițiștilor de la Circulație a apărut în fotografii alături de maneliști și localnici din Slobozia Bradului, unde a participat la o nuntă, la care a fost de altfel filmat și un videoclip. Este vorba despre melodia ”Băiatu, băiatu” cantata de Copilul de Aur și Laura Vass, și scrisă de Dan Bursuc.
În videoclip, șeful Serviciului Rutier al IPJ Vrancea apare în mai multe ipostaze, alături de maneliști dar și de localnici din Slobozia Bradului, el fiind însoțit la nunta care a avut loc în anul 2014 de familia sa.
Apariția acestor filmări a stârnit reacții în rândul șefilor IPJ Buzău. Ulterior, comanda Inspectoratului a aflat că Vasile Nicolae a circulat cu o mașină cu numere false, fiind el personal cel care a încălcat legea, crezând că niciodată un subordonat îi va cere explicații. Autoturismul cu diverse numere de înmatriculare a fost filmat, în repetate rânduri, de camerele montate pe autoturismele Serviciului Rutier, dar şi de camerele de supraveghere de la poarta Inspectoratului de Poliţie al Judeţului.
În acest context, comanda IPJ a solicitat un control IGPR, imediat Vasile Nicolae dându-și demisia din funcția de șef al Serviciului Rutier din IPJ Buzău.
Apoi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a deschis dosar penal pe numele comisarului-şef Vasile Nicolae, fost şef al Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, acesta fiind cercetat pentru infracţiunea de “punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, infracţiune pedepsită cu închisoare de la 1 la 3 ani sau cu amendă penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here