O tânără de 34 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe Spitalului Judeţean Buzău, după ce ar fi fost lovită şi tăiată la faţă de un tânăr.

Femeia îl acuză pe Cosmin Chijer, fiul fostului viceprimar din Vadu Paşii. Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal. El susţine că a fost atacat din senin de femeia pe care o cunoştea doar de pe Facebook.

Daniela Saulea, o tânără din Buzău, de 34 de ani, a ajuns sâmbătă noaptea la Urgenţe cu multiple leziuni la nivelul capului şi o tăietură la faţă, care se pare că i-a afectat şi ochiul stâng. Din acest motiv, medicii buzoieni au decis să o transfere în aceeaşi noapte la spitalul de oftalmologie, din Bucureşti, pentru îngrijiri de specialitate.

Ea a fost adusă cu o ambulanţă de la clubul No Limit, unde petrecea împreună cu câteva prietene. Din declaraţiile acestora reiese că, din cauza unor bani datoraţi unul celuilalt, a izbucnit un scandal între Daniela şi tânărul Cosmin Chijer, care a degenerat în bătăi cu pumnii şi lovirea fetei cu un ciob de sticlă în zona feţei. Ambii protagonişti ai altercaţiei au avut nevoie de îngrijiri medicale, fata pentru rănile grave din zona pometului stâng, iar băiatul, pentru răni la mână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here