O parohie din Buzău a lansat un mesaj umanitar pe contul propriu de Facebook pentru a ajuta o enoriaşă, mamă a doi copilaşi, să strângă bani pentru o operaţie. Tânăra are cancer şi pentru o nouă operaţie mai are nevoie de încă cel puţin 5.000 de lei. La vârsta de 28 de ani, Ioana Rusu trece prin cea mai neagră etapă a vieţii. Mamă a doi copii, dintre care unul cu afecţiuni psihice severe, femeia a fost diagnosticată cu cancer, iar viaţa ei depinde de o operaţie care, deşi nu este foarte costisitoare, este imposibil de acoperit de către familia Rusu, în care doar soţul are serviciu.
Despre drama prin care trece Ioana s-a aflat repede în toată parohia a cărei enoriaşă este de când s-a mutat în Săpoca, de la Lopătari. Potrivit preotului Ilie Samoilă, comunitatea de credincioşi a ajutat familia năpăstuită cu diverse produse şi se implică în strângerea banilor pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale la o clinică privată din Bucureşti.

”Ne dorim să ajutăm o mamă a 2 copilaşi dintre care unul cu probleme de sănătate majore care este din parohia noastră, o mamă care s-a operat de cancer, având în total 3 operaţii dar boala şi problemele medicale s-au agravat şi are nevoie urgentă de o altă operaţie. Costurile sunt în jurul sumei de 5.000 lei. Cei care doresc să susţină acest caz pot depune orice sumă în contul deschis la ING pe numele Rusu Ioana RO92INGB0000999907119443. Vă mulţumim şi vă rugăm să distribuiţi!”, este mesajul postat pe contul de Facebook al Parohiei Săpoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here