Mai mulți cetățeni au reclamat la Primăria Buzău faptul că sunt deranjați de prezența pe străzi a persoanelor fără adăpost. Mai mult decât atât, oamenii se tem că astfel de persoane pot transmite în această perioadă diferite virusuri. Polițiștii locali acționează, însă, din păcate, de cele mai multe ori se lovesc de refuzul acesora de a sta cazați în Centrul de Zi și de Noapte.

În această perioadă, autoritățile insistă să respectăm regulile de distanțare socială, astfel încât să cetățenii să nu fie expuși la contactarea diferitelor boli. Tocmai de aceea, persoanele fără adăpost sunt considerate un pericol.

Din păcate, aceste persoane nu pot fi ținute cu forța în centru, în ciuda beneficiilor de care ar avea parte. După ce sunt dezinfectați și hrăniți, ei se întorc din nou pe străzi.

Și în aceste zile, polițiștii locali au organizat acțiuni pentru adunarea de pe străzi a celor fara adopost, însă în doar câteva ore aceștia au revenit în locurile în care sunt obișnuiți să își petreacă timpul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here