Bigiu

Președintele suspendat al Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, a ajuns joi seară acasă. Vizibil emoționat, mai slab cu câteva kilograme, obosit și cu gândul la familie, Bîgiu s-a oprit în dreptul jurnaliștilor pentru a-i saluta și a le spune primele cuvinte de la momentul arestării sale preventive, la începutul lunii decembrie 2014. În faţa blocului, după ce a coborât dintr-un autoturism Logan, Bîgiu a spus că așteaptă cu mare nerăbdare să-și reîntâlnească familia după aproape cinci luni de când lipsește de acasă.

”Vă dați seama că este o mare bucurie, de abia aștept să-mi văd familia. Sunt aproape 5 luni de când lipsesc de acasă. Pot să spun că mă bucur că vă văd și pe voi. Să vedem cine apare primul când ajung în casă, bănuiesc că va fi cățelul, apoi fiica mea, soția, din ce știu sunt și mama, nepoata, toată familia. Sunt obosit și emoționat. Sunt cinci luni. Nu fac alte declarații în seara asta, m-am oprit să vă salut, așa e normal, dar nu am de gând să dau nici o declarație în seara asta”, a declarat Cristi Bîgiu.
”Abia aştept să îmi văd familia. Din câte ştiu, mă aşteaptă şi mama, nepoata mea. Sunt obosit dar şi emoţionat, au trecut trecut cinci luni”, a declarat Cristi Bîgiu, la sosirea acasă.
Curtea de Apel București a decis joi ca Bîgiu să fie plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, măsura fiind dictată și în cazul finului său, Florin Colgiu, judecat îm același dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here