După ce ieri au fost anunțate 19 cazuri noi de Covid-19, astăzi autoritățile buzoiene din sănătate vin cu cel mai mare număr de confirmări înregistrat într-o singură zi, la nivelul județului: 23!

Iată comunicatul de presă al Prefecturii Buzău:

„Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 23 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 276.

CAZUL 254: pacient sex feminin, 57 de ani, asimptomatică, din municipiul Buzău, contact direct cu cazurile nr. 190 și 201.

CAZUL 255: pacient sex feminin, 50 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).
CAZUL 256: pacient sex feminin, 49 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).
CAZUL 257: pacient sex feminin, 56 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, personal medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 258: pacient sex feminin, 89 de ani, simptomatică, contact direct cu cazul nr 237.
CAZUL 259: pacient sex feminin, 85 de ani, simptomatică, contact direct cu cazul nr 237.
CAZUL 260: pacient sex feminin, 52 de ani, simptomatică, internată în Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).
CAZUL 261: pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).
CAZUL 262: pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 263: pacient sex masculin, 62 de ani, simptomatic, internat în Secția Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 264: pacient sex feminin, 34 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).
CAZUL 265: pacient sex feminin, 51 de ani, din municipiul Buzău.
CAZUL 266: pacient sex feminin, 39 de ani, asimptomatică, personal auxiliar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 267: pacient sex feminin, 42 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 268: pacient sex feminin, 49 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 269: pacient sex feminin, 43 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 270: pacient sex feminin, 40 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 271: pacient sex masculin, asimptomatic, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 272: pacient sex feminin, 46 de ani, asimptomatică, personal auxiliar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.
CAZUL 273: pacient sex masculin, 44 de ani, simptomatic, internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat).
CAZUL 274: pacient sex feminin, 39 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău.
CAZUL 275: pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 276: pacient sex masculin, 71 de ani, simptomatic, internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat).

• Pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.
• Ancheta epidemiologică este în desfășurare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here