„Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 3 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 201.

CAZUL 199: pacient sex masculin, 9 luni, domiciliat în municipiul Buzău, internat la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat), simptomatic. Sugarul a fost transferat la Spitalul ”Victor Babeș” din București.

CAZUL 200: pacient sex masculin, 14 ani, contact direct (fiul) cu cazul 198 (cazul 198: pacient sex masculin, 37 de ani, domiciliat în Râmnicu Sărat, internat la Secția Pnemoftiziologie a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat), simptomatic).

CAZUL 201: pacient sex masculin, 65 de ani, contact direct (fiul) cu cazul 190 (cazul 190: pacient sex feminin, 84 ani, testată în domiciliu, ușor simptomatică, contact direct cu cazul 161- pacient sex feminin, 54 de ani, personal medical Secția ORL a SJU Buzău, internată și diagnosticată la Spitalul V. Babeș din București).

  • Pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.
  • Ancheta epidemiologică este în desfășurare.” , anunță Prefectura Buzău.

Referitor la bebeluș, Biroul de Presă al Spitalului Județean de Urgență a venit cu câteva precizări: „Un sugar, în vârstă de 9 luni, sex masculin, a iesit pozitiv la testarea pentru Covid-19. Acesta era simptomatic, dar cu stare generală bună. Având în vedere vârsta mică a acestuia s-a luat decizia să fie transportat la Spitalul Victor Babeș din Capitală.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here