BP HASDEU COLEGIU
Au fost premiați pentru rezultatele remarcabile obținute la olimpiadele școlare. Ne referim la 4 elevi din județul Buzău, care la concursurile școlare de anul acesta au primii premii mult râvnite de orice participant la o astfel de competiție. Cei 4 elevi au fost premiați la Guvern, unde au mers alături de o delegație de profesori.

Cei patru elevi sunt: Sorina Gabriela Banu, elevă în clasa a X-a care a obținut mențiune la Olimpiada Internațională de Lectură sub îndrumarea profesoarei Iulia Lazăr, Alex Constantin Drezaliu, elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială din Calvini care a obținut locul II la Olimpiada internațională de limbă și creație literară rromani, îndrumat de profesoara Lăcrămioara Marin și de Rosalinda Ana Maria Lupu și Mihaela Stoica, ambele eleve în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „M. Kogalniceanu” din Buzău, care au obținut mențiuni la aceeași Olimpiadă internațională de limbă și creație literară rromani, sub îndrumarea de profesoarei Georgiana Koniaeva.
Elevii care au obținut mențiuni au primit câte 4.065 de lei, sumă pe care au primit-o și profesorii îndrumători și școlile din care provin iar Alex Constantin Drezaliu, câștigător al medaliei de argint a primit 8.330 de lei, tot atât cât au încasat și școala din Calvini și profesoara Lăcrămioara Marin. Banii primiți de școli trebuie folosiți pentru dotări destinate sprijinirii eficienţei procesului de învăţământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here