Omul de afaceri Ionel Turturică a încetat astăzi din viață. Anunțul a fost făcut public astăzi de familie, printr-o postare pe pagina de socializare.

„Preotul și stâlpul familiei noastre, eroul, soțul, tatăl, bunicul, fiul, și prietenul dumneavoastră, Ionel Turturică, se odihnește…

Apocalipsa 14:13
Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul!” „Da”, zice Duhul, „ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează!

Dumnezeu, în bunătatea Sa, a decis să îl cheme astăzi la odihnă, până când Domnul Iisus Cristos va reveni pe norii cerului.

Până atunci însă… plângem!
De durere… de dor…

Dar cu speranța și credința că ne vom reîntâlni curând… foarte curând…

Te iubim! ❤️”, este mesajul postat de soția omului de afaceri.

În luna august, Ionel Turturică a început să manifeste semne de răceală. Erau simptomele unei viroze obișnuite, răgușeală, durere în gât, frisoane, așa că nimeni nu s-a gândit la coronavirus. Ulterior, starea lui Ionel Turturică s-a agravat brusc și extrem de repede și atunci familia și-a dat seama că e mai mult decât o răceală. Bărbatul de 63 de ani a fost dus la Urgențe, la Spitalul Județean Buzău.

Ajuns la spital, Ionel Turturică a fost diagnosticat inițial cu pneumonie, ulterior, testul pentru coronavirus arătând că omul de afaceri este infectat.

Ionel Turturică are 63 de ani. El s-a tratat în urmă cu doi ani de cancer de prostată, fără metastaze. Starea lui, înainte de a fi diagnosticat cu COVID-19, era foarte bună, neprimind tratament oncologic și fără a avea vreo altă problemă de sănătate.

Ionel Turturică a fost patronul firmei AGI Construct SRL și fost finanțator al echipei Gloria Buzău. De asemenea, a finanțat mai multe echipe din județ, în ultima vreme preocuparea sa fiind fotbalul în sală.

De asemenea, a fost prezbiter în Biserica Adventistă de pe strada Mioriței din municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here