Șanse unice pentru liceenii de la Colegiul Tehnic. De ani buni aceștia efectuează stagiul de practică din clasa a X-a în Portugalia, în condiții europene.

Coordonatorul proiectului și profesorii implicați au dorit să facă mai mult pentru elevii prinși în proiect, astfel că în acest an cei mai buni dintre ei vor efectua stagiul de 3 săptămâni de practică în Madeira, în cel mai bun restaurant din zonă.

Astfel, în luna ianuarie, 7 elevi de la Liceul Tehnic, împreună cu profesorii însoțitori vor pleca spre Madeira, unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa. Aici vor petrece 3 săptămâni, timp în care vor învăța ce înseamnă să lucrezi într-un restaurant cu renume dar vor avea ocazia să facă și vizite culturale.
Elevii care vor pleca vor avea în buzunar aproximativ 1000 de euro, iar selecţia lor s-a făcut pe baza rezultatelor şcolare.

Și în acest an, în mai multe fluxuri, 86 de elevi de la Liceul Tehnic vor efectua stagii de pregătire practică în Portugalia graţie unui proiect pe fonduri europene accesat de cadrele didactice de la Liceul Tehnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here