Marian Ursea, băiatul care a reuşit să îl impresioneze pe Gigi Becali prin povestea sa dramatică a ajuns să fie cât se poate de atent în ultima perioadă în ceea ce priveşte notele obţinute la şcoală.
Asta deoarece tânărul pe care latifundiarul a ajuns să îl numească chiar fiul său adoptiv a luat în ultimele săptămâni note foarte bune la şcoală, iar Gigi Becali e foarte mulţumit de el, pentru că acordă o importanţă foarte mare educaţiei.

„Sunt foarte mândru de Marian. Mă bucur că nu mi-a înşelat încrederea. Este un copil bun, care a trecut prin multe şi o să fiu alături de el în continuare. Am grijă să aibă tot ce îi trebuie, îi plătesc bona şi îi dau o mie de lei pe lună“, a declarat Gigi Becali pentru CANCAN.ro.

Tânărul din Breaza de Buzău l-a impresionat pe Gigi Becali cu povestea lui dramatică. Puştiul este dascăl la biserica din sat şi este foarte credincios. Mama sa l-a abandonat în urmă cu mai mulţi ani, tatăl s-a spânzurat, iar recent a rămas singur pe lume. Asta deoarece bunica lui Marian a încetat din viaţă, însă băiatul nu şi-a pierdut speranţa.

El este elevul unui liceu de meserii şi învaţă frizeria, fiind un copil model care încearcă să se ţinp departe de orice fel de probleme. În plus, reprezentanţii primăriei din Breaza au declarat pentru CANCAN.ro că Marian face cinste localităţii. „Este un copil bun, a fost lovit de multe nenorociri, însă nu şi-a pierdut speranţa. Tutela băiatului o are preotul satului, iar Marian este dascăl la biserică. Este un băiat foarte credincios, la fel ca şi Gigi Becali. Învaţă bine, este la o şcoală de meserii şi vrea să dea la facultate. Marian stă în casa pe care i-a dat-o Becali şi are o femeie care se ocupă de el, aceasta fiind plătită tot de milionar“, spun cei de la Primăria din Breaza de Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here