preda2O iniţiativă a candidatului pentru un mandat de deputat în Colegiul 7, Cezar Preda oferă buzoienilor şansa de a veni cu propuneri către parlamentarul pentru care îşi dau votul pe 9 decembrie,care să fie transpuse în legi. ” Am demarat o acţiune în premieră : aş vrea ca orice cetăţean din Colegiul 7 să aibă posibilitatea să devină consilier parlamentar onorific pe următorii 4 ani. Mă voi întâlni cu ei periodic pentru că orice parlamentar trebuie să stea la sfat cu cetăţenii care l-au ales. După primul tur în oraş la întâlnirea cu echipa mea, oamenii mi-au spus că oamenii au ceva de transmis şi împreună am decis că este cea mai bună cale de a avea un feed-back” spune Cezar Preda.

Pe de altă parte Cezar Preda mai spune că a observat o campanie negativă prin ruperea afişelor : ” ARD are un număr bine stabilit de afişe, nu-mi convine să ni le rupă. Pe de altă parte nu am observat la contracandidaţii mei o încălcare a legii electorale. ”

Astăzi Cezar Preda a lansat şi o invitaţie candidaţilor la parlamentare: ” îi invit la dezbateri, nu fiecare să spună ce vrea, nu am nicio problemă cu vreun contracandidat, ei promit asfaltări, demersuripe la ministere pentru fonduri, nu cred că vor avea ocazia să înveţe. Îi invit la dezbatere să le spunem buzoienilor ce le dăm ce le luăm,de ce vrem să fim parlamentari, ce putem face ca parlamentari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here