Odată cu împlinirea vârstei de pensionare a medicului Paraschiv, conducerea Spitalului Judeţean s-a văzut nevoită sp numească un alt director medical. Aşa se face că s-a decis ca din data de 10 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Buzău să fie numit un nou director medical.

În aceste condiții, medicul Dragoș Porumb, medic ortoped ca și predecesorul sau Paraschiv Stanciu, a fost propus de conducerea Spitalului Județean spre aprobare Consiliului Județean.

„Dr. Dragoș Porumb este un medic tânăr, iar această propunere am făcut-o pentru că nu ne dorim doar o prezență, ci o implicare efectivă și știu că mă pot baza pe el. Este o misiune grea pentru noul director medical, de aceea va avea și sprijinul necesar de la toți șefii de secții. Așteptăm aprobarea de la Consiliul Județean, noi am trimis adresa de ieri (n.r., 4 aprilie), astfel încât dr. Porumb să-și preia atribuțiile în cel mai scurt timp, chiar de la începutul săptămânii viitoare”, a precizat Claudiu Damian, managerul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here