Fostul şef al liberalilor buzoieni, Ovidiu Anghel, a avut zilele trecute o intalnire de taină într-un mall din Bucurelti. Paparazzi l-au surprins la o intâlnire cu fostul ministru al apărării Teodor Atanasiu. Interesant este ca la întâlnire au participat nu doar cei doi, ci şi un cetatean de conditie modesta, dupa cum se poate observa din fotografii, dar şi… o sacosa.

atanasiu 7

Anghel şi Atanasiu au discutat într-o cafenea, după care bărbatul cu care a venit insotit liberalul buzoian i-a livrat la masina sacosa la masina fostului ministru al apărării, nu înainte ca acesta din urmă să îi asigure ca ii va rezolva.

atanasiu 6

Ce au vorbit cei doi, ce continea sacosa si ce va rezolva Atanasiu, inca nu se stie…încă.

Iata ce scrie Cancan.ro: „Liberal cu greutate, fostul ministru al apărării Teodor Atanasiu este un personaj descurcăreţ. După funcţia din fruntea Armatei Române, a prins două mandate de parlamentar dar n-a mai avut noroc la alegerile din decembrie. Este însă în continuare influent, iar lumea îl caută!
Ei bine, personajul nostru descurcăreţ are şi un suflet mare, pentru că este gata să intindă o mână de ajutor oricui. Oricui este bine recomandat, pentru că Teodor Atanasiu este disponibil numai într-un cerc limitat de cunoştinţe, aşa cum este şi normal de altfel pentru oamenii importanţi. A fost mereu atât de ocupat, încât nu-i acorda suficientă atenţie nici soţiei.

CANCAN.ro a filmat o întâlnire între fostul demnitar şi un alt personaj, într-un mall din nordul Capitalei. Evident, totul a avut loc în public, iar de această dată politicianul a avut grijă cu manierele. Cei doi interlocutori s-au retras la o masă, la o cafenea unde au discutat minute în şir, mimica feţei şi gestica lăsând să se înţeleagă că au ceva important de dezbătut. Au părăsit apoi masa, întâlnindu-se cu o a treia persoană, un bărbat cu înfăţişare modestă, între două vârste, care căra cu grijă o sacoşă. Acesta era cel mai probabil omul de încredere al partenerului de discuţii al lui Teodor Atanasiu. Cei trei bărbaţi au mai zăbovit câteva zeci de secunde la discuţii, iar politicianul liberal a conchis scurt ”te rezolv, stai liniştit!”. A urmat apoi instructajul ”Şefului”, interlocutorul lui Atanasiu, către purtătorul de sacoşă, trasându-i rapid sarcinile. Omul l-a însoţit pe Atanasiu la maşină, în parcarea mallului, până la un Fiat 500 cochet cu numere de Alba, numai bun să se strecoare prin aglomeraţia din trafic, de unde s-a întors fără sacoşă, lăsată în portbagajul maşinii. Misiune îndeplinită, pachet livrat!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here