perchezitii

UPDATE: Paisprezece persoane au fost conduse astăzi la sediul poliţiei pentru cercetări. În urma percheziţiilor care au avut loc miercuri dimineaţă, poliţiştii au ridicat muniţie şi elemente componente ale două arme de vânătoare confecţionate artizanal, precum şi aproximativ 40 de kilograme de carne de vânat.

Astfel, au fost depistate şapte persoane – doi bărbaţi de 41, respectiv 21 de ani, suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de proxenetism, o femeie în vârstă de 32 de ani, suspectată de proxenetism şi prostituţie, toţi din Buzău, şi patru tinere.

Bărbaţii şi buzoianca de 32 de ani sunt suspectaţi că, în perioada noiembrie 2012 – aprilie 2013, au înlesnit practicarea prostituţiei de către cele patru tinere, beneficiind de o parte din banii astfel obţinuţi.         

De asemenea, poliţiştii au depistat alte 5 persoane, faţă de care se efectuează cercetări privind săvârşirea unui furt de auto şi a unui furt dintr-un autovehicul, infracţiuni comise în luna aprilie a acestui an.

În urma percheziţiilor efectuate pe raza comunei Merei, la locuinţele altor doi bărbaţi în vârstă de 36, respectiv 41 de ani, au fost găsite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, muniţie şi elemente componente ale două de arme de vânătoare  confecţionate artizanal, precum şi aproximativ 40 de kilograme de carne de vânat.

Faţă de aceştia, cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here