pompieri-300x200Panică astăzi în blocul G situat pe strada Tunel, în centrul Buzăului după ce un incendiu a izbucnit la subsolul imobilului.Casa scării a fost cuprinsă de un fum dens, locatarii abia putând să mai respire până la stingerea focului. Un locatar care a simțit miros de fum a sunat la 112, pompierii deplasându-se imediat la fața locului cu mai multe autospeciale cu apă și spumă.Fumul gros a cuprins întregul imobil, iar locatarii au cerut ajutorul pompierilor.

Intervenția rapidă a celor de la ISU  a făcut ca focul să fie stins repede, nefiind nevoie ca locatarii să fie evacuați. La incendiu s-au deplasat și echipaje de la SMURD și Ambulanță, pentru a acorda îngrijiri medicale în cazul în care oamenii ar fi avut nevoie nevoie.

De vină pare a fi un scurtcircuit declanşat de aparatura depozitată în subsolul blocului de proprietarului unui cabinet medical aflat la parter. Cauza incendiului urmează să fie stabilită în cadrul unei anchete a  pompierilor, poliţiştilor şi reprezentanţilor societăţii Electrica. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here