violTrei bărbaţi au fost arestaţi preventiv, iar al patrulea este cercetat în libertate, după ce au violat o tânără de 21 de ani, prietena unuia dintre agresori, în subsolul unei locuinţe din Braşov.

Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, fapta a avut loc în 28 octombrie, însă fata a sesizat Poliţia abia după trei zile, în 1 noiembrie.

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, este originară din Vaslui şi locuia la Braşov fără forme legale. De aproape trei luni, ea avea o relaţie cu un bărbat de 23 de ani din Buzău, care lucra la o firmă de construcţii din Braşov.

În 28 octombrie, tânăra a fost convinsă să meargă în beciul casei unde locuia cu chirie bărbatul, de pe strada Baba Novac din cartierul braşovean Astra. Acolo, bărbatul i-a propus fetei să facă sex cu el şi cu alţi trei prieteni de-ai lui, cu vârste cuprinse între 24 şi 30 de ani, colegi la firma de construcţie, toţi din judeţul Buzău, a precizat Liviu Naghi.

Fata a refuzat propunerea, fiind violată de cei patru bărbaţi. Ea a avut nevoie de două-trei zile de îngrijiri medicale.

„În 1 noiembrie, ora 21.00, Poliţia Municipiului Braşov a fost sesizată de o tânără de 21 ani cu privire la faptul că în seara zilei de 28 octombrie a fost victima unei agresiuni sexuale. Reclamanta a sesizat că, în jurul orei 21.00, sub pretextul că o duce la un suc, a fost dusă cu forţa de prietenul său în subsolul unei locuinţe necunoscute din cartierul Astra, unde, împotriva voinţei sale, a fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu prietenul ei şi cu alţi trei tineri necunoscuţi”, a spus reprezentantul Poliţiei Braşov.

Poliţiştii i-au prins pe cei patru bărbaţi, care au fost prezentaţi, luni, Judecătoriei Braşov, care a emis mandate de arestare pentru trei dintre ei, între care şi prietenul victimei. Cel de-al patrulea agresor este cercetat în libertate, pentru viol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here