fat1Surse din randul anchetatorilor ne-au dezvaluit faptul ca bebelusul gasit abandonat la inceputul saptamanii intr-o bena a unei masini avea 3,800 kilograme, iar pe trupul sau au fost descoperite mai multe traumatisme, printre care si doua intepaturi in zona pieptului.

Anchetatorii urmeaza sa stabileasca daca intepaturile au fost facute de cea care l-a adus pe lume sau de catre oamenii care cauta prin gunoaie cu ajutorul carligelor de fier.

Anchetatorii o cauta acum pe cea care i-a dat nastere bebelusului si l-a abandonat la scurt timp.

In urma cu aproape o saptamana, cadavrul unui bebeluş a fost descoperit de o femeie în bena unei maşini pe o stradă din Buzău, din zona Spiru Haret. Femeia căuta sticle de plastic, iar la un moment dat a văzut în remorca maşinii cadavrul unui bebeluş. Speriată, femeia a anunţat locatarii din zonă care au chemat imediat poliţia.

Potrivit anchetatorilor, fătul care era de sex masculin, părea abia născut, nu avea haine pe el, iar în jurul său erau mai multe cârpe murdare de sânge. Cadavrul a fost transportat la Servicul de Medicină Legală pentru autopsie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here