Președintele PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj pe pagina sa de facebook, după votul de azi prin care s-a adoptat eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

Astăzi, majoritatea de dreapta a votat cu noduri în gât proiectul #PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. N-au mai putut să o dea cotită! Oricât de mult au încercat să tergiverseze și să se afunde în proceduri…

Odată modificat Statutul deputaților și senatorilor, pe Cîțu nu-l mai împiedică nimic să dea OUG pentru eliminarea tuturor celorlalte pensii speciale.

Am un singur mesaj pentru PNL și USRPLUS: veniți odată cu bugetul! S-a terminat cu scamatoriile și inventarea de motive. Toți românii așteaptă #respectarea promisiunilor făcute în campanie și pe care acum le încălcați pe bandă rulantă: pensiile, voucherele de vacanță, gratuitățile pentru studenți, sprijinul pentru mediul de afaceri românesc!123977092 5320975677927837 5592222937149355431 oPe scurt, românii așteaptă o guvernare responsabilă și creșterea nivelului de trai – așa cum ați promis!, nu #austeritate, certuri pe ciolan sau scuze expirate cu “greaua moștenire”. ” , a declarat deputatul Marcel Ciolacu, după vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here