Astăzi, când ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat „Ziua Z” împotriva grupurilor infracționale din întreaga țară, fiind desfășurate sute de descinderi la nivel național, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au efectuat 11 percheziții, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.perchezitii 1În ziua de 11 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județele Buzău, Vrancea, Ilfov, precum și în municipiul București, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Acțiunea a vizat persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 34 de ani, din județele Buzău, Vrancea și municipiul București, bănuite de comiterea faptelor.perchezitii 3Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit că, în perioada iunie-noiembrie a.c., mai multe persoane, din județul Buzău, ar fi achiziționat droguri de mare risc de la persoane din Vrancea și București, pe care ulterior le-ar fi revândut.foto 1

În urma percheziției, au fost ridicate droguri (cannabis), 3 grindere, un cântar de precizie, 800 de lei și medii de stocare.foto 2Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale – I.G.P.R., iar la acțiune au participat polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Buzău, Ploiești și Vrancea, sprijiniți de luptători din cadrul I.P.J Vrancea și de jandarmi.” , se arată într-un comunicat transmis de Biroul de Presă al I.P.J. Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here