Cristi Bigiu (2)UPDATE ORA 17.00 Procurorii anticorupţie au încheiat percheziţiile de la domiciliul sefului CJ. Cristi Bîgiu a ieţit din casă împreună cu angajaţii DNA si au plecat spre sediul DNA Bucureşti, unde Cristi Bigiu va fi audiat. În funcţie de gravitatea faptelor de care este acuzat, preşedintele Consiliului Judetean ar putea primi ordonanţă de retinere pentru 24 de ore.

UPDATE ORA 16.30 Surse din presa locală spun că, în acest moment, două maşini ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie se află în fata sediului CJ Buzău, procurorii căutând în institutie mai multe documente. De asemenea, alte maşini ale DNA sunt în fata blocului situat in apropierea Muzeului Judetean, în care se află apartamentul în care locuieşte Cristi Bigiu. Conform informatiilor venite pe surse, seful CJ se află în apartamentul său.

În acest moment, la domiciliul sefului Consiliului Judetean Buzău, Cristi Bigiu se află procuorii anticoruptie. Acestia fac perchezitii după ce Cristi Bigiu ar fi fost prins în flagrant în timp ce primea mită. Deocamdată nu se stie cine este cel care a oferit banii şi nici despre ce sumă este vorba. După ce se vor încheia perchezitiile, preşedintele CJ Buzău va fi dus la DNA pentru audieri.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here