Cei 6 scandalagii au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii buzoieni au efectuat marți patru percheziții domiciliare la persoane bănuite că, în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, ar fi participat la un scandal produs într-un local de pe raza municipiului Buzău.
Totodată, oamenii legii au pus în executare cele 16 mandate de aducere emise de Judecătoria Buzău. În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor o sabie tip maceta de proveniență spaniolă și o bâtă din lemn, care ar fi fost folosite în bătaia produsă recent într-un restaurant de pe Șoseaua Spătarului.
Din cercetări a reieşit că în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, persoanele vizate, în timp ce se aflau în local, prin violențe comise împotriva celorlalți clienți și prin amenințări au tulburat ordinea și liniștea publică. Totodată din verificări a reieșit faptul că persoanele implicate au folosit fără drept obiecte periculoase.
6 persoane cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani din Buzău și Stâlpu au fost reținute de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, în cursul zilei de 27 ianuarie urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.
Activitățile s-au desfășurat într-un dosar penal instrumentat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.
De menționat că indivizii săltați de polițiști după scandalul de zilele trecute locuiesc în municipiul Buzău, unii în cartierul Dorobanți, alții în centrul orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here