În această dimineaţă, peste 50 de poliţişti din Buzău efectuează 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Sărat, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani. Astăzi, 17 octombrie, peste 50 de poliţişti de investigații criminale, ordine publică și din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Sărat participă la efectuarea a trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Sărat, într-un dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani.

Activitatea vizează identificarea şi ridicarea documentelor şi înscrisurilor care redau operaţiuni economice efectuate cu autoturisme de lux, precum şi orice alte înscrisuri cu valoare probatorie.

Din cercetări a reieşit că bănuitul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Rm. Sărat, în perioada 2013 – 2015 ar fi efectuat operațiuni economice în țară și pe teritoriul altor state din Uniunea Europeană, ce priveau comercializarea de autovehicule de lux „second hand”, iar prin sustragerea de la plata obligațiilor către bugetul consolidat al statului, ar fi fost obținute sume de aproximativ 750. 000 de lei.

De asemenea, în perioada 2012 – 2017 persoana bănuită ar fi utilizat sumele de bani pentru achiziţionarea de imobile şi terenuri agricole pe raza municipiilor Rm. Sărat, București și Constanța, ascunzând adevărata natură şi provenienţă a bunurilor.

 

La acţiune participă și poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Buzău.

 

 

 

2 COMENTARII

  1. 750.000 lei e prejudiciu imens ????

    Scrieti un articol despre prejudiciul in dosarul Orizont daca doriti sume imense

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here