razie-controale-taxi-politie-rutiera4_tnPolitistii buzoieni au amendat 223 de soferi pentru încălcări ale regulilor de circulaţie, au reţinut 8 permise de conducere şi au întocmit două dosare penale. 80 dintre abateri au fost la regimul legal de viteză, iar împotriva a 4 şoferi care au depăşit cu mai mult de 50 km/h limitele de viteză maxime admise atât în localităţi, cât şi în afara localităţilor a fot luată măsura reţinerii permisului în vederea suspendării.

Ceilalţi conducători auto care au fost lăsaţi „pietoni” au fost depistaţi în timp ce depaseau neregulamentare ori se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au mai întocmit alte două dosare penale pe numele a doi conducători auto în cazul cărora etilotestele au indicat 0,56 mg/l, respectiv 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Unul dintre aceştia – în vârstă de 53 de ani, din Beceni – a fost scos din trafic de poliţiştii care au acţionat pe DJ 203K, iar celălalt – în vârstă de 43 de ani, din Cochirleanca – a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un taximetru pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here